Hirdetés

Mata Hari - Kalandozások a világháború előestéjén

|

A világ leghíresebb kémnője nemsokára tiszteletét teszi monitorainkon. Csábítás és intrika háborús fellegek árnyékában.

Hirdetés

A huszadik század első éveiben már körvonalazódni látszott, hogy mely nagyhatalmi tömörülések esnek majd egymásnak az Európán kívüli gyarmatok elosztása feletti vitájuk miatt. Tették mindezt attól függetlenül, hogy házasságok révén majd' minden uralkodó közeli rokonságban állt kollégájával. Tehát, eme több, mint 15 millió áldozatot követelő családi perpatvar előestéjén a svájci Oscar Samsonet felfigyel egy holland származású táncosnőre. Az egzotikus szépség a kaland és a könnyű pénz ígérete által elbájolva beleegyezik, hogy kémkedjen. Mata Hari adottságait kihasználva katonai és üzleti titkokra vadászva két tűz között találja magát, az Antant és a Központi Hatalmak fegyverkezési versenye elkezdődött, s már csupán idő kérdése, mikor omlik össze körülötte ez az őrült világ.

Mata Hari - 4. kép Mata Hari - 3. kép Mata Hari - 2. kép Mata Hari - 1. kép



A német nyelvterületen (Ausztria, Németország, Svájc) őszre datált point-and-click kaland fejlesztése a 4Head Studios hannoveri műhelyében zajlik, ám a történet és a játékdizájn kidolgozásában olyan legendás nevek vesznek részt, mint Hal Barwood (Indiana Jones and the Fate of Atlantis) és Noah Falstein (Indiana Jones and the Last Crusade).
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)