Hirdetés

Max Payne 3 - A legendás 680 Bull revolver

|

Max Payne tar fejéhez, szakállas és meggyötört külsejéhez remekül illik egy vadállat, meg a klasszikus 680 Bull revolver is.

Hirdetés

A Rockstar nem is olyan régen fellőtte a Max Payne 3 új honlapját, melyen megannyi friss anyag várja megtekintését, köztük akad egy-két olyan videó is, ami a játékban fellelhető fegyverekre összpontosít.

A 608 Bull elnevezésű revolver igazi hősnek számít már önmagában is, főleg ha hozzáadjuk az elkeseredett Max barátunkat és a Payne név elnyeri valódi, "Pain" értelmet. A szóban forgó csúzli közelről halálosnak mondható, duplán is használhatjuk, nyolcas tárral rendelkezik, és .357-es kaliberrel büszkélkedhet. Az alábbi videóban ezen drágaság kibontakozását mutatják be a fejlesztők, és arra sem kell túl sokat várni, hogy kezünkbe véve tegyünk rendet, csupán május 15-ig PS3 és X360 esetében, míg a PC-s kiadás június elsejéig csúszik Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)