Hirdetés

Max Payne 3 - A második multis trailer

|

Gőzerővel dübörög a Rockstar marketinggépezete: szinte nem telik el úgy nap, hogy ne halljunk valamit a bullet time koronázatlan királya felől.

Hirdetés

Hamarosan mindenki kedvenc figurája kopaszra varázsolja a fejét, kukába dobja a borotvát, előkapja kedvenc stukkerét és rendet teremt.

Második előzetesét éli a Max Payne 3 nevű produktum, mely újfent csak a multiplayer örömeit hivatott bemutatni: az alant látható videóban láthatjuk a Gang Wars módot teljes valójában, ami az egyjátékos mód cselekményén alapul. Az egy hónapja már felvezetett, multiplayert megcélzó új mozgóképen bemutatkozik az úgynevezett Vendetta rendszer is, ami akkor lép életbe, ha egy játékos ellenfél egymás után kétszer is végez velünk. Ilyen esetben a térképen nyomon követhetjük a mozgását és bosszút forralva likvidálhatjuk őt, amiért bónuszokat kaphatunk.

A Max Payne 3 konzolos kiadásai (PS3, X360) továbbra is május 18-án várhatóak, míg a PC-s verzióig június elsejéig kell rágnunk a küszöböt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)