Hirdetés

Max Payne 3: a Rockstar nagyon kíváncsi a játékosok benyomásaira

|

Akinek véleménye van a témát illetően, az most nagyon megmondhatja (megírhatja), mert a cég ki van éhezve erre.

Hirdetés

Normál esetben általában egy játéknál a hivatalos fórumon lehet visszajelzésekkel élni, vagy valamilyen elektronikus kérdőív kitöltésével jut el a fejlesztőhöz/kiadóhoz a véleménye. A Rockstar azonban úgy érezte, hogy sokkal direktebb utat kell biztosítani arra, hogy a játékosok tudathassák a Max Payne 3-mal kapcsolatos gondolataikat, ezért létrehozta a MaxFeedback@rockstargames.com e-mail címet, ahol bárki leírhatja a véleményét. Főleg a multiplayer kapcsán szeretnének visszajelzéseket kapni, mert figyelik ugyan a szervereik statisztikáit, és azokból is számos információ begyűjthető, de azok csak számok.

A Rockstar számára főleg azért fontos a minél pontosabb és részletesebb visszajelzés, mert ezek alapján szeretnék a Max Payne 3 jövőbeni frissítéseit, finomhangolását, és DLC-it alakítani. A multiplayerre visszatérve érdekesség lehet, hogy Jeronimo Barrera, a Rockstar alelnöke elmondta, hogy a többjátékos mód nem másol semmilyen másik játékból, mivel a céljuk az volt, hogy a single player hangulatát és lehetőségeit ültessék át a multiba. Végezetül pedig, ha létezik még olyan személy, aki nem látta volna mozgás közben a játékot, az nézze meg a tegnapi hírünkben szereplő videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)