Hirdetés

Max Payne 3 - Befutottak az első értékelések

|

Annak ellenére, hogy kezdetben a játékos társadalom ódzkodott a Max Payne harmadik részétől, az első értékelések többek, mint biztatóak!

Hirdetés

A Max Payne első két része a mai napig kultikus jelleggel bír a rajongók körében. Olyan örök időkig tartó műremekek ezek, amelyeket az év bármely napján, bármely percében elővehet az ember és ugyanolyan jól szórakozik vele, mint a legelső alkalommal.

A Max Payne 3 bejelentésekor a játékosok egy emberként hördültek fel az ötlet ellen, hiszen úgy érezték, hogy minden kiveszett szeretett hősükből és a Rockstar csupán a haszon érdekében szeretné meggyalázni az egyik legismertebb játékkaraktert. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy a Rockstar-nak eszében sincs az ilyesmi, ugyanis a legelső Max Payne 3 értékelések azt mutatják, hogy újfent minőségi és élvezhető produktumot tettek le az asztalra és legnagyobb meglepetésünkre egyetlen rossz pontszám sem található az alábbi listában. Ti hogyan fogjátok majd értékelni május 18-án (X360, PS3) és június elsején (PC)?

    Polygon – 9
    GamesRadar – 10
    Videogamer – 8
    X360a – 93
    GameTrailers – 7.6
    GameReactor – 9
    IGN – 9
    1UP – A-/A+
    G4 – 5/5
    CVG – 8
    CNet – N/A
    The Guardian – 5/5
    The Telegraph – 4.5/5
    Strategy Informer – 9
    IncGamers – 9
    OPM UK – 8
    Game Informer – 9.25
    Edge – 7
    TheSixthAxis – 9

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)