Hirdetés

Max Payne 3 - Fejlesztői naplón a Bullet Time

|

A Rockstar csak nem fér a bőrébe és igyekszik minél több mozgóanyaggal arra sarkalni minket, hogy rendeljük elő a harmadik Max Payne-t.

Hirdetés

A Bullet Time egyetlen, igazi koronázatlan királya, maga Max Payne úr arra ösztönöz minket a melléket videóanyagban, hogy nosztalgiafaktortól vezérelve újra vetődjünk és golyókat eregessünk egy pillanat leforgása alatt.

A Max Payne epizódok elengedhetetlen kelléke volt és marad is a Bullet Time mód és a játékosok rajongását a Rockstar is rendkívül jól ismeri, ezért nem meglepő módon a legutóbbi fejlesztői napló pont erről az "életérzésről" szól. A Max Payne 3 némileg eltér a korábbi fejezetektől, kedvenc főhősünk is megöregedett, de egy valami ugyanaz maradt: a Bullet Time.

A Max Payne 3 május 18-án látja meg a napvilágot PS3-ra és X360-ra, a PC-s megjelenésre pedig májs 29-ig kell várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)