Hirdetés

Max Payne 3 - Főszerepben az 1911-es félautomata

|

Mit sem ér a bullet time, vagy Max hosszú éves rutinja, ha nincs a kézben stukker, mi az ellen arcát kurtítja!

Hirdetés

A 680 Bull Revoler és az SMG-k bemutatása után a Max Payne 3 fegyverarzenálját ismertetni kívánó videósorozat újabb taggal jelentkezett, melyben az 1911-es félautomata pisztoly mutatkozik be közelebbről is.

Max Payne mindenképpen azt vallja, hogy az ember legjobb barátja nem a kutya, hanem az a tárgy, amit a kezében szorongat, ha élessé válik a helyzet. Pisztoly, fegyver, puska, golyószóró, vagy csak csúzli, Payne uraság mindegyikre rokonszenvvel tekint és ezen pozitív érzéseit szeretné megismertetni alkalmi ellenfeleivel is, ezért sorozza őket, ahol csak éri. A fegyvereket bemutató videósorozat legújabb tárgyát az 1911-es félautomata pisztoly képezi, érdemes odafigyelni a kicsikére.

A Max Payne 3 PS3-ra és X360-ra jön május 18-án, míg a PC-seknek június elsejéig kell csak várniuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)