Hirdetés

Max Payne borító és adat!

|

A GODGames kiadta az elvileg hamarosan boltokba kerülő Max Payne című játék dobozképét. Ezt megtekinthetitek, ha a jobb oldalon található képre klikkeltek! Egyébiránt a játék fórumain kiderült néhány adat is a játékról: Teljes Install: 830 MB Minimum Install: 530 MB A Minimum telepítés esetében a pályák a "Game" CD-ről futnak, amiből arra lehet következtetni, hogy legalább két CD-s a progi. Érdemes tehát a teljes változatot telepíteni, hogy ne kelljen a CD meghajtónkra várni. Teljes telepítés esetén néhány hasznos kis segédprogramhoz is hozzájutunk (pályaszerkesztő, textúra gyártó, stb.): The MAX-FX tools MaxEd Level Editor ParticleFX Editor ActorFX Skinning Editor RasMaker Archive Manager Egy példa .mpm fájl (Max Payne Mod) A programokhoz tartozó dokumentáció is megtalálható a CD-n, mely nem kevesebb, mint 25MB-os. Már csak a játéknak kéne megjelenni... :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)