Hirdetés

McDonalds: a videojátékoktól kövérek a srácok!

|

A McDonalds angliai főnöke e képre reagálva a videojátékokat támadja: szerinte attól híznak a gyerekek, nem a fast foodtól!

Hirdetés

Emlékeztek arra McDonalds-ban látható a képre, amelyet kiraktunk nemrég a Wii-vel kapcsolatban, amelyen két elhízott gyerek volt látható? Nos, a képet más gamer site-ok is használták és gamer körökben, illetve általában a neten is igencsak elterjedt. Olyannyira, hogy a McDonalds brit főnöke „magára vette a dolgot”, és (Jack Thompson után szabadon…) az angol sajtónak adott egy nyilatkozatában mi más is lehetett a konklúziója: az elhízásról a videojátékok tehetnek!

Ahelyett, hogy talán a lusta és felelőtlen szülőket támadná ez a „kedves” brit úriember, nagyjából úgy reagált, mint egy tizenkét éves, aki a másikra gyerekre mutogat, amikor egy felnőtt felelősségre vonja őket: „Ő volt az!”

Steve Eastbrook (lásd a legalsó képen) egész pontosan ezt nyilatkozta:

„Az elhízás egy rendkívül komplex probléma es a mi társadalmunknak szembe kell vele néznie, nem vitás. De hát végső soron neveltetés kérdése: hogyan is magyarázhatnánk el az embereknek, hogy jobban vigyázzanak magukra és diétázzanak?” – ez idáig rendben is van, ám Mr Eastbrook a következő mondatában mutatta ki foga fehérjét:

„Aztán itt van ugye az életstílus kérdése… Egyre kevesebb a zöld terület és a srácok ahelyett, hogy kimozdulnának, számítógépes játékokkal játszanak otthon a tévén, míg régen elégették az energiát a szabadban…”

Tehát nem az a zsíros, olajos mekis kaja és nem a gyerekkel nem foglakozó lusta szülők tehetnek az elhízásról, hanem a játékok. Értjük és köszönjük: most már minden világos…

Kíváncsi vagyok, mivel kapcsolatban lesz ismét a számítógépes játék a fekete bárány? A globális felmelegedés? A pattanásig feszült nemzetközi helyzet? Az esőerdők kipusztítása? Lehet tippelni… (Mindenesetre közkívánatra "csakazértis" itt van ismét a kép egy másikkal egyetemben… :p )

fat_kid.jpg

 

 

crazy_fat_kid.gif
 
3434_bm185_262531a.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)