Hirdetés

McRae és a Codemasters

|

Mint azt bizonyára a PC-s játékok kedvelőinek 95%-a tudja, a Codemasters futatt egy játék sorozatot, mely az 1995-ös rally világbajnok Colin McRae nevét viseli. Az FIA szabálymódosításoknak köszönhetően Colinnak el kellett hagynia a Citroen csapatot, ahová a Fordtól szerződött. A 2004-es évre már minden gyári pilóta és navigátora helye "elkelt", így McRae igencsak gondba került. Kiszállni semmiképp sem akar, a Subarus David Richards például azt nyilatkozta, amennyiben McRae távozna a rally vb-ből az olyan lenne, mintha Michael Schumacher hagyná ott a forma 1-et. Colin McRae öccse, Alister McRae a Mitsubishi csapatánál tevékenykedett az új autó kifejlesztésében, majd váratlanul búcsút mondtak neki és szélnek eresztették, ő sem ülhet jövőre gyári autóban. És, hogy mi köze mindezeknek a PC-hez? Figyeljetek... A testvérpáros úgy döntött, hogy jövőre indulnak a rally vb-n, mégpedig egy privát csapattal, mely egyfajta "családi vállalkozás". Ehhez az összeg egy részét magánvagyonból finanszírozzák, valamint a Codemasters 9 millió eurót ad e céljukra. Ez mindenkinek nagyon jó hír, és egyben kérdés is, milyen és mennyire kiforrott lesz vajon a Colin McRae Rally sorozat következő része? Az előzetesen tudnivélt információk szerint egyébként a testvérpár jövőre a 2003-as Ford Focus gyári csapat autóit kapja majd meg egy kis összeg ellenében.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)