Hirdetés

Íme, a PlayStation Phone

|

Jó ideje pletykálták már, de úgy látszik, most már tényleg igaz lesz.

Hirdetés

Az Engadget munkatársai hozzájutottak a PlayStation Phone prototípusának fotójához.

Ez voltaképpen egy PSP egyesítve egy Sony Ericsson telefonnal - véletlenül se gondolja, senki, hogy ez a PSP2. A készülékben Andoid 3.0-ás operációs rendszer lesz, amely támogatja majd a Sony saját Marketplace-ét, ahonnan felhasználásokat és játékokat lehet majd vásárolni, amelyeket "az új platform alá terveztek és fejlesztettek".

A Sony Ericsson telefon emellett egy 1GHz-es Qualcomm CPU-val, 512MB RAMmal, 1GB ROMmal, és egy 3,7 - 4,1 hüvelyk közötti képernyővel rendekezik majd.

A készüléknek nincs analóg "gombocskája", mint a PSP-nek, illetve a PSP Gonak - a régi PS1-re mlékeztető irányító-gombjai vannak - középen a sima felület az egy éintésérzékeny trackpad. Úgy néz ki sem UMD, sem Memory Stick kapcsolódási lehetőséggel nem rendelkezik.

Megjelenéséről és áráról sajnos egyelőre nincs semmilyen információnk.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)