Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - néhányan már kipróbálták

|

A Konami lehetővé tette egy maréknyi újságírónak, hogy kipróbálják a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-t, a résztvevők pedig azonnal beszámoltak az élményeikről.

Hirdetés

A Konami Los Angelesbe szervezett egy eseményt, amin a kiválasztott újságírók kipróbálhatták a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain-t, és elmondásaik alapján egy izgalmas játéknak nézünk elébe. 

A GameSpotos Peter Brownt például lenyűgözte a The Phantom Pain mérete, és megismételte korábbi szavait, miszerint sokkalta nagyobb a játéktér, mint a Ground Zeroes esetében: „Jelenleg Afganisztán sivatagában keresek egy titkos fegyvert a barlangokban. Ma csak erről beszélhetek. Mondanom sem kell, hogy a játékbeli Afganisztán mérete sokkal nagyobb, mint a Ground Zeroes. Mikor már azt érezném, hogy unom a sivatagi környezetet, találok egy új területet, ami feldobja a dolgokat." - írta, majd hozzátette: „A nappal/éjszaka ciklus nagyszerű és nagy szerepet játszik a stratégiázásban. A phantom cigar viszont furcsa! A fegyver megtalálása miatt hatalmas katonai létesítményeken kell átmenni a sivatagban, melyek mérete elképesztő."

Peter elárulta még, hogy abból, amit eddig látott a The Phantom Pain nyitott világából úgy tűnik, hogy rengeteg eldugott, felfedezésre váró területet és helyet rejt, míg a küldetések szkripteltek vagy organikusak. 

Jose Otero, egy másik újságíró csak úgy jellemezte a játékot, mint a „Metal Gear Solid 4 első fejezete és a Peace Walker szerelemgyerekét", hatalmas felfedezhető terekkel és rengeteg erőforrás-fejlesztéssel. A legtöbb résztvevő egyébként egyetértett abban, hogy a játék nyitott világa elég nagy, és a Metal Gear Solid névhez hűen többfajta módon közelíthetünk meg minden egyes célt.

Végül az alábbi képet a hivatalos Metal Gear Solid Twitter fiók posztolta ki, amin a játékosok testreszabható emblémája látható:

Június kilencedikén több részletet is kapunk a szeptember elsején PS4-re és Xbox One-ra, később pedig PC-re is megjelenő Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-ről (ami talán Kojima utolsó játéka lesz a szériában).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)