Hirdetés

Mechwarrior - Megerősítve

|

Örvendezzünk vala! A tegnapi teaser videók valóban a Mechwarrior széria feltámadását jelezték előre.

Hirdetés

Megerősítést nyert a hír, miszerint a Piranha Games egy új Mechwarrior játékon dolgozik. A jó hír, hogy a srácok konyítanak valamit a robotokhoz, hiszen a Transformers adaptációt is ők követték el (vagyis csak segítettek a fejlesztésben). Akit ez nem nyugtat meg túlzottan, az vegye figyelembe, hogy a Transformers esetében ugye szigorú határidő volt, míg elméletben a Mechwarrior játékot nem sürgeti senki.

Azaz dehogynem. A rengeteg rajongó, akik már hosszú évek óta várnak a folytatásra. Úgy néz ki imáink meghallgattattak, és nemsokára újfent egy mech nyergébe pattanva izzíthatjuk a lézereket. Az új játék neve egyszerűen Mechwarrior lesz, és célja, hogy újra felkeltse a figyelmet, a lassan feledésbe merült franchise iránt. A Piranha Games szerint ez a játék már annyira profi lesz - köszönhetően az új technológiáknak - hogy valóban úgy érezzük majd, mintha egy mechet irányítanánk. Sajnos túlzottan sokat még nem tudni az új üdvöskéről, mindössze annyit árultak el a fejlesztők, hogy "dinamikus csatamezők", és teljesen egyedivé varázsolható mechek várnak ránk. Ezen azt kell érteni, hogy küldetésenként nem minidg új mechet választunk, hanem egy vázat kell az elején kiválasztani, majd azt alakítgathatjuk, fejleszthejük szanaszét. Ezen remélem még gondolkodnak, mert nekem Thor, és Madcat is kell. Jelenleg PC, és Xbox 360 verzióról beszélnek csak, de se kiadó, se megjelenési dátum nem hangzott el. Alant az első trailer. Várós, nagyon várós!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)