Hirdetés

MechWarrior Online - A hivatalos gépigény

|

Befutott a CryEngine 3-at használó MechWarrior Online hivatalos gépigénye, ami igazán barátira sikeredett a motor képességeihez képest.

Hirdetés

Ellenben a játékosok számára nem csalhat gondtalan mosolyt a MechWarrior Online rendszerkövetelményei, melyek a jobb gépeket is megizzasztják alapállapotban is, nem is beszélve a maximumra felhúzott grafikáról.

A free-to-play címként érvényesülni kívánó játék optimalizációjára a csapat vezére, Russ Bullock szerint nem lesz panasz (ennek eredményét láthatjuk a minimális gépigény esetében), de az igazi élményhez és a lebutítás nélküli látnivalókhoz, effektekhez azért erősebb vas szükségeltetik majd. A MechWarrior Online hivatalos rendszerkövetelményei:

Minimális gépigény:

    Processzor: Core 2 Duo E6750 2.66GHz vagy Athlon II X2 245e
    Videokártya: GeForce 8800GT vagy Radeon HD 5600/5700
    Memória: 4 GB
    Op. rendszer: Windows Vista 32-bit
    DirectX: DX9
    Merevlemez: 4 GB szabad hely

Ajánlott gépigény:

    Processzor: Core i3-2500 vagy AMD Athlon II X4 650
    Videokártya: GeForce GTX 285 vagy Radeon HD 5830
    Memória: 8 GB
    Op. rendszer: Windows 7 SP-1 64-Bit
    DirectX: DX9
    Merevlemez: 4 GB




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)