Hirdetés

Mechwarrior Online Teaser Trailer

|

Nem egy hagyományos trailer-ről van szó, hanem igazából gameplay jeleneteket láthatunk, de akit érdekel a téma, az biztosan örül neki.

Hirdetés

Az ingyenesen játszható MMO története szerint 3049-ben járunk, amikor egy hatalmas csillagközi háború kezdeti szakaszában bekapcsolódnak a csatározásba ezek a hatalmas hadigépezetek, ahol a játékos feladata, hogy sikeresen irányítsa őket.

A fejlesztői ígéretek szerint nagyfokú szabadság lesz majd jellemző a fegyverek és a páncélzat variálhatóságában, miközben egyedül, vagy barátainkkal együtt mérkőzhetünk meg a Conquest és a VS módokban. Ahogy egyéb MMO-kban is szokás, itt is lehetőség lesz majd klánokat alapítani, de itt Mercenary Corp (Merc Corps) lesz a nevűk, és így gyepálhatják egymást. A sztori szerint egyébként a játékosok összesen ötféle frakcióból választhatnak. A megjelenésről még nincs konkrét dátum, de valamikor ebben az évben számíthatnak rá a PC-sek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)