Hirdetés

Medal of Honor - Új nevet kapott a fejlesztőgárda

|

Danger Close néven fut tovább a Medal of Honor fejlesztését végző gárda

Hirdetés

Eggyel több stúdiónév van mától, amit észben kell tartanunk. Az EA a Medal of Honor munkálatait végző EA L.A. gárdát Danger Close névre keresztelte

Bár az EA Los Angeles égisze alatt több játékon is dolgoznak, a névváltás cask a Medal of Honor egyjátékos részét hegesztő csapatot érinti, és nincs hatással mondjuk a Command & Conquer készítőire. A Danger Close kifejezést a katonai szótárból emelte át az EA. Ezt akkor használják, mikor nagyon közel van (olyan 600 méter) az ellenség, esélye van a nyílt összecsapásnak, és nincs remény tüzérségi támogatásra. Talán ez azt is jelenti, hogy az új névvel az EA egy külön csapatot dedikál ezentúl a Medal of Honor, és hasonló típusú játékoknak. Reméljük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)