Hirdetés

Medal of Honor - Két grafikus motor hajtja

|

Más, más grafikus motorral készül az egyjátékos kampány és a multiplayer.

Hirdetés

Kisség megkésve, de korántsem teljesen lemaradva igyekszik felkapaszkodni az Electronic Arts arra a vonatra, amelyik a Call of Duty 4: Modern Warfare megjelenését követően hagyta el az állomást, s a Modern Warfare 2 premierje után gyorsult fel igazán.



Nem titok immáron, hogy a megújuló Medal of Honor napjainkban tálibjaira cserélte a második világháború német és japán katonáit. Azt is tudjuk, hogy míg az EA Los Angeles (Medal of Honor: Pacific Assault, Medal of Honor: Airborne) készíti a két egyjátékos kampányt, addig a multiplayer-specialista DICE (Battlefield-sorozat) felel a többjátékos részért.
Az viszont csak a minap derült ki, hogy a szingli rész Unreal Engine 3 (ezt láthattuk a videóban), a multiplayer pedig a DICE saját fejlesztésű Frostbite motorjának felhasználásával nyeri el végső formáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)