Hirdetés

Medal of Honor - Linkin Park: The Catalyst trailer

|

Gondolom rengeteg Medal of Honor rajongó eddig álmatlanul forgolódott éjszakánként - nem tudta, ki fogja a játék zenéjét írni.

Hirdetés

Manapság a játékoknál is egyre nagyobb divat, hogy egy-egy sikeresebb címhez nagy sláger is tartozzon.

A Call of Duty: Black Ops esetében például Eminem fog "dalolni" - a Medal of Honor készítői más utat akarnak bejárni, így a rock-szupersztár Linkin Parkot kérték meg, hogy a játékban egy daluk szerepelhessen. A "The Catalyst" persze nemcsak a Medal of Honorban, hanem a Linkin Park szeptemberben megjelenő új lemezén, a Thousand Sunson is hallható lesz. A dal augusztus elsején jelenik majd meg, másnaptól lehet majd hallani a rádiókban, zenei tévékben - íme egy előzetes a The Catalystból addig is...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)