Hirdetés

Medal of Honor - Nincsenek többé tálibok

|

Az EA engedett a külső nyomásnak

Hirdetés

Eltűnnek a tálibok a Medal of Honor multijából, mert az Electronic Arts az őt ért támadásoknak és nyomásnak engedve átnevezi az ellenség oldalát.

Október negyedikén kezdődik a PC-s multiplayer bétateszt, ahol jó eséllyel már nem táliboknak fogják hívni az egyik játszható oldalt. Ehelyett a sokkal visszafogottabb Opposing Force csapatot keresse az, aki rohambili helyett inkább a fejre tekert kendővel szimpatizál. Greg Goodrich indoklásában azt emelte ki, hogy mindenek előtt az elhunyt szövetséges katonák hozzátartozóinak szeretnék ezzel megadni a tiszteletet, s hogy ez semmilyen formában nem befolyásolja a játékmenetet. Illetve reméli, hogy az összes küldetésen lévő alakulat tagjai hamarosan épségben hazatérnek majd a családjaikhoz. Úgy legyen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)