Hirdetés

Medal of Honor: War Chest

|

Noha korábban már volt szó a dologról, mint önálló darab -link-, de Balogh György most lehúzza a végső fátlyat minden titokról: "Szeretném felhívni figyelmeteket a Electronic Arts egy újdonságára a Medal of Honor: War Chestre. Ez nem egy új játék, hanem a Medal of Honor Allied Assault alapjátéka, valamint a két kiegészítő lemezei, a MOHAA: Spearhead és a MOHAA: Breakthrough egy személyében. Exkluzív tartalom a CD-n: - A készülőfélben lévő új MOH rész, a Medal of Honor Pacific Assault hivatalos zenéi. - Három terjedelmes leírás minden egyes küldetéshez. - Exkluzív interjúk II. világháborút megjárt veteránokkal. Az EA Games német divíziója nyilvánosságra hozta az egybecsomagolt játékszéria német verziójának megjelenési dátumát, mely jelen pillanatban 2004. március 19. Bővebb infot megtaláltok a mohaa.hu oldalon, illetve a hivataloson."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)