Hirdetés

Medal of Honor: Warfighter - Facebook aktivitástól függ a trailer

|

A játék Facebook profilja szerint csak akkor láthatjuk a trailert, ha van kellő mennyiségű aktivitás.

Hirdetés

A Medal of Honor: Warfighter FB oldala szerint remekül mennek a dolgok, és hamarosan megtekinthetjük a multiplayer trailert egy új térképpel. Ahogyan azonban az élet egyéb területein, itt is van egy nagy DE, ugyanis ez csak akkor történhet meg, ha kellő mennyiségű like, megosztás és hozzászólás gyűlik össze.

A Facebook profilnál látható egy folyamatjelző csík, mely a múlt héten 58 százalékon állt, így a fejlesztők nagy kegyelmükben megmutattak egy új képet a trailerből, de a videóhoz 90 százalék kel...vagy 100...vagy nem is tudni. Sőt, arról sincs információ, hogy egyáltalán milyen mennyiségben kellene a like, és az egyéb aktivitás, vagy mi alapján növekszik a százalék. Aki maga is szeretne hozzájárulni a dologhoz, az látogasson el ide, és nyomja a gombot, vagy kommenteljen, aztán idővel csak megnézhetjük azt a Medal of Honor: Warfighter trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)