Hirdetés

Medal of Honor: Warfighter - fülöp-szigeteki kiruccanás

|

Nyolc perces videó érkezett a Medal of Honor széria legújabb részéhez, ami az egyik küldetésbe enged betekintést.

Hirdetés

A 2010-es Medal of Honor nem aratott osztatlan sikert, de hamarosan érkezik az újkori sorozat második része, ami a Warfighter alcímet viseli.

A fejlesztők ezúttal az egyjátékos módot kívánják elénk tárni egy játékmenet videó formájában, amire nem kevesebb, mint nyolc perc kilenc másodpercet kell szánnunk az életünkből, ha végig szeretnénk nézni. A Basilan címet viselő alkotás a Fülöp-szigeteken található, azonos nevű városba kaluzol el minket, ahol az Abu Sayyaf terrorista csoport egyik erődjéből kell túszokat kiszabadítanunk. A Medal of Honor: Warfighter október huszonharmadikától lesz megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)