Hirdetés

Medal of Honor: Warfighter - Xboxon már dúl háború

|

Az Xbox 360 tulajok már készülhetnek a harcra, tegnap óta éles a nyílt bétateszt.

Hirdetés

A Medal of Honor sorozat újragondolt megvalósítását sokan szerették, nem véletlen, hogy már nagyon várják a második részt. A Warfighter története ott veszi fel a fonalat, ahol az előd eldobta, de a történet most lényegtelen, hiszen a bétatesztben a többjátékos módot próbálhatják ki azok, akik rendelkeznek Xbox Live Gold Membershipel.

A bétatesztben már mindenki képet kaphat, arról, hogy hogyan is néz ki a játék mozgásközben, milyen kasztok lesznek a játékban, és több térképen is próbára tehetitek magatokat, még az indulás előtt. A bétateszt október 15.-éig tart, így akit érdekel a játék az minél előbb vesse bele magát, hiszen csak egy hét van a próbalövészetre. A Medal of Honor: Warfighter PC-re és PS3-ra és Xbox 360-ra is október 26.-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)