Hirdetés

Meddig kell még várnunk a The Last of Us Part II PC-s változatára?

|

Az nem kérdés, hogy jön a The Last of Us Part II PC-re, csak az, hogy mikor - egy szivárogtató tudni véli a választ.

Hirdetés

A Sony már előre jelezte, hogy az idei évben nem lesz semmilyen nagy dobása PlayStation 5-ön, ellenben a PC-sek felzárkózását továbbra is lelkesen támogatja: május 16-án érkezik a platformra a Ghost of Tsushima Director's Cut, így eggyel kisebb lesz a PlayStation-exkluzívok száma.

Abszolút logikus lépés lenne ezt követően a szintén 2020-ban megjelent The Last of Us Part II-t is kiadni, főleg úgy, hogy a játék remastere idén januárban jelent meg PS5-re. Ezt állítólag a kiadó is így látja.

Egy ismert szivárogtató, Silknigth írt arról, hogy a következő PC-re látogató Sony-játék a The Last of Us Part II Remastered lesz, és már a jövő hónapban bejelenthetik, de a megjelenésre még így is várnunk kell.

Hirdetés

Pontos dátumot sem a bejelentés, sem a megjelenés kapcsán nem közölt, ám arra fel kell készülnünk, hogy "a szokásosnál" több idő fog eltelni a két esemény között. A The Last of Us Part I PC-s változatának dátumát 2022 decemberében jelentették be, a startra - halasztás után - 2023 márciusában került sor, de amilyen állapotban akkor volt, nem bántuk volna, ha csúszik még egy kicsit. Könnyen lehet, hogy a második rész portját már egy másik csapat végzi majd, nem hiányzik a Sonynak egy újabb botrány.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)