Hirdetés

Meddig kell várnunk a következő, hagyományos Metro játékra?

|

A fejlesztők elkezdték belengetni a Metro Exodus folytatását, hiszen már öt év eltelt azóta, hogy megjelent a sorozat legutóbbi része.

Hirdetés

A Metro Exodus 2019-ben érkezett, és bár nem állította feje tetejére a játékipart, a horror-lövölde megtalálta helyét a rajongók polcain. Mára több mint 10 millió példány fogyott el belőle, ami 5 év alatt nem rossz teljesítmény, és megérdemel egy kis ünneplést.

A fejlesztők is így érezték, így kiraktak pár tweetet, ami a jövőről szól. Bár a srácok egyelőre a Metro VR epizódjával vannak elfoglalva, a következő keményvonalas folytatás sincs már túl messze.

Hirdetés

Mondjuk a "nem túl messze" még valószínűleg azt jelenti, hogy évekig nem látunk majd semmit az Exodus folytatásából. A 4A Games csapata kifejezetten hangsúlyozta, hogy akkor állnak elő a következő epizóddal, amikor késznek érzik megmutatni.

A Metro Exodus nagy előrelépés volt a széria életében: a szűkös járatokból kilépve a külvilág nagyobb részét is bejárhattuk. Adja magát a feltételezés, hogy a következő részben még nagyobb szerepet kap majd a felszín, így alig várjuk az ott ránk váró borzalmakat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)