Hirdetés

Meddig marad velünk a PS4 generációváltás után? Itt a Sony válasza

|

A PlayStation 5 DualSense kontrollerének bemutatója alatt került szóba a jelenlegi generációs konzol élettartama, a Sony pedig megpróbált mindenkit megnyugtatni.

Hirdetés

Valószínűleg ti is láttátok már a DualSense kontroller bemutatóját, amely során Geoff Keighley, a The Game Awards házigazdája nyomkodta meg kicsit a PlayStation 5 perifériáját. A bemutató során Keighley elbeszélgetett a PlayStation alelnökével, Eric Lempellel is, és itt esett szó a PlayStation 4 várható élettartamáról, és úgy általában a Sony terveiről ezekkel a gépekkel kapcsolatban.

Hirdetés

Eric Lempel egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy még egy csomó izgalmas dolog érkezik PlayStation 4-re is, az elmúlt hetekben megjelentek legjobb játékaik erre a generációra, ez viszont a jövőben is folytatódik. Bár a PlayStation 5 egy következő generációs termék lesz, még egy csomó újdonságra számíthatnak a PS4-es játékosok is. Véleménye szerint még bőven van élet ebben a konzolban. 

Nos, Lempel valószínűleg csak a külső fejlesztésű játékokra gondolhatott, mivel third-party játékok még valóban érkeznek PS4-re is, viszont a Sony belsős csapatai közül már elvileg mindenki a PlayStation 5 nyitócímein dolgozik, vagy az elkövetkező időszakra fejleszt. A Microsoft üzletpolitikájával ellentétben pedig jelen állás szerint a Sony PS5-ös játékai nem fognak PS4-re is megjelenni, szóval minimum azért elgondolkodtatók Lempel szavai és azok valóságtartama. 

Ti mit gondoltok a témával kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)