Hirdetés

Meddig tart majd végigjátszani a Dragon's Dogma 2-t?

|

Maga Hideaki Itsuno, a játék rendezője adott választ az egyik legfontosabb kérdésre.

Hirdetés

Átszakadtak a gátak, tömegével érkeznek az első beszámolók külföldi kollégáktól a Dragon's Dogma 2-ről. A Capcom fantasy RPG-je az év egyik legkellemesebb megjelenése lehet: egy hatalmas világban engednek szabadjára bennünket a készítők, ahol változatos fegyvereket és varázslatokat használva küzdhetünk az igazságért.

Felmerülhet a kérdés, hogy  meddig tart bejárni mindent és a küldetéseket teljesíteni. Pontos számokat még nem kaptunk, de Hideaki Itsuno rendező adott egy interjút Game Informernek, az abban elhangzottak alapján pedig már be tudjuk lőni a várható számokat.

Hirdetés

Hideaki elmondása szerint nagyjából a Dragon's Dogma első részével fog megegyezni a folytatás futamideje. Ezek szerint olyan 30 óra körüli hosszúságú kampányra számíthatunk, úgy 20 órányi mellékküldetéssel kiegészítve. Az első Dragon's Dogma teljes, 100 százalékos végigjátszása 100 órába kerül, így ha ezt lőtte be a Capcom a folytatásra is, akkor bőven lesz mit csinálnunk. Az első beszámolók szerint egyébként rengeteg opcionális feladat vár majd ránk két főküldetés között. Aki hajlamos elveszni egy-egy nyílt világú fantasy kalandban, az nagy utazásra számíthat.

A Dragon's Dogma 2 megjelenése 2024. március 22-én lesz esedékes PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)