Hirdetés

Medieval Kingdom Wars - még ma játszható lesz a középkori stratégia

|

A stratégiai játékok rajongói hamarosan kipróbálhatják magukat a középkor európai kiskirályainak szerepében.

Hirdetés

Amikor azt mondjuk hamarosan, azt tényleg úgy is értjük: néhány órán belül már játszható is lesz a Medieval Kingdom Wars korai hozzáférésű kiadása (elkerülendő a félreértéseket: ha ezt a hírt nem éppen június 9-én, péntek délelőtt olvasod, akkor nagy eséllyel már játszható is).

A játék egy középkorban játszódó Grand Strategy, amiben Európa legnagyobb ostromait, és csatáit élhetjük át és vezényelhetjük le. Persze a történelmi tények itt nem számítanak, nem feltétlenül az lesz a vége egy-egy összecsapásnak, ahogy azt a tankönyvekből ismerjük. 

A fejlesztésért egy független csapat, a Reverie World Studios felel, akik a "játékok játékosoktól játékosoknak" elven működnek, és emiatt bízunk is bennük. Több sikeres projektet is letettek már az asztalra, a Medievalt is igyekeznek majd tökélyre vinni. A korai hozzáférés fázisban a játékosok tapasztalatai nyomán fogják finomítani a játékot.

Tesztek egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)