Hirdetés

Az RPG, amiben egy középszerű szörny vagy, akit kinyírnak a hősök

|

Egy elképesztően cuki szerepjátékban nem a világmegmentő fehér lovas hős szerepét kell magunkra vennünk, hanem a zöld kis goblinét, akit halomra ölnek.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben rengeteg RPG-paródiát láthattunk, és ugyan voltak jobb és rosszabb darabok, azért a lelkesedés még nem halt el a téma iránt. Ezúttal is egy ilyet kapunk a Mediocre Monster képében.

A játékos Gob, a goblin szerepét vállalhatja magára, akinek nem az a dolga, hogy megváltsa a szabad világot, hanem hogy XP alapanyagként szolgáljon a hősök számára. Minden nap ki kell járni a csatatérre elveretni magunkat, és ha jól csináljuk a dolgunkat, még át is színeznek majd minket, hogy erősebbnek tűnjünk. És még lootot is dobunk majd:

Az elvégzett munkánkért mi is kapunk majd jutalmat, hiszen a városunkban lakó szörnyek konkrétan arra specializálódtak, hogy kiszervezzék őket ellenfélnek, amiért a vezetőség komoly arannyal fizet. Gob ezt a pénzt arra használhatja, hogy a szebb napokat látott várost fejleszthesse.

Rengeteg nagyon aranyos funkció lesz a játékban, melyekről bővebben a Square Collective oldalán olvashattok. A Mediocre Monster ennek a programnak a része, ami azt jelenti, hogyha kap elég szavazatot, akkor a Square segít a projekt támogatásában.

A programot nemsokára támogathatjátok majd Kickstarteren vagy Indiegogon. Nektek mennyire tetszik a Mediocre Monster?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)