Hirdetés

Meet the Spartans - A spártaiak titkos élete

|

Zack Snyder 300 című filmje elemi erővel csapódott be, s kavarta fel Hollywood állóvízzé szelidült posványát.

Hirdetés

A Horrorra akadva, a Csajozós film és Bazi nagy film után az összeszokott író-, producer-, rendezőpáros, Jason Friedberg és Aaron Seltzer 2007-es év első blockbusteréhez nyúlt hozzá, s "kissé" átformálta a történetet.
Leonidas 13 hűséges harcosa élén száll szembe a perzsák szörnyűséges seregével, melynek sorait erősíti Paris Hilton, Rocky Balboa, a Szellemlovas, és az Álcák a Transformers-ből.
Leonidas szerepében Sean Maguire tetszeleg, bájos nejét pedig a Baywatch-ból ismert Carmen Electra alakítja. A kissé megváltozott Xerxes-t Ken Davitian kelti életre, míg Leonidas kapitányának bőrébe ifjúkorunk kedvenc Herkulese, Kevin Sorbo bújik.

 

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)