Hirdetés

Még a sitheknek is sorba kell állni - a Bioware már dolgozik az ügyön

|

A napokban elindult SWTOR-ban bizony időnként sorba kell állniuk a játékosoknak, hogy bejussanak a játékba. Már aki volt olyan balga, hogy a túlzsúfolt szervereken indított karaktert.

Hirdetés

 

Mielőtt még a fanatikus WoW fanboyok idejönnének és kárörvendő mosollyal az arcukon elkezdenének kiabálni, hogy ugye megmondtuk milyen gáz lesz az SWTOR, azért emlékeztetnénk mindenkit, hogy a WoW európai megjelenése időpontjában sokkal durvábban összeszakadtak a szerverek és maga Mike Morhaime írt bocsánatkérő levelet, melyben próbálta magyarázni a bizonyítvány és adott mindenkinek vagy 10 nap ingyenes játékidőt.

Az MMO indulások már csak ilyenek, szerintem a Star Wars: The Old Republic még egészen olcsón megúszta, hiszen minimális sorbanállás után mindenki bejut a a szerverekre, ahol gond nélkül játszhat. Az alábbi EU szervereken nem tanácsos egyelőre karit indítani.

Bloodworthy – EU English – PvP

Frostclaw – EU English – PvE

Legions of Lettow – EU English – PvP

The Red Eclipse – EU English – PvE

Tomb of Freedom Nadd – EU English – PvP

Darth Revan’s Mask – EU German – PvP

Darth Traya – EU German – PvP

Jar’Kai Sword – EU German – PvP

A Bioware dolgozik azon, hogyan lehetne átteleportálni a karaktereket a zsúfolt szerverekről, de a technológia még nem elég stabil, szóval várni kell egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)