Hirdetés

Még az idén érkezik az America's Army 3

|

Még az idén tolhatjuk az America's Army legújabb részét, jelentette be a hadsereg.

Hirdetés

Anno igencsak népszerű volt az első America's Army. Talán az ingyenességnek köszönhetően lett népszerű a nem titkoltan a hadsereg népszerűsítése érdekében fejlesztett játék, de azt meg kell hagyni, hogy igen jó kis multiplayeres csatákat lehetett vívni a meglepően realisztikus játékban. Katonák mindig is kelleni fognak, és az amerikai hadsereg mindent meg is tesz annak érdekében, hogy kellő regruta álljon rendelkezésére, ha esetleg valamelyik ország pimaszkodni kezd. Ne politizáljunk inkább, hanem nézzük a játékot, melynek segítségével megtudhatjuk milyen is az igazi G.I. élete. Jó hír, hogy a hadsereg nem sóher, így az America's Army 3 az Unreal 3 motort használja majd, ezáltal biztosítva, hogy a grafikára nem lesz panasz. A  realitás az előző részekből már jól ismert szinten mozog, kellő tréninggel akár műtétet is végrehajthatunk a csatatéren, mérnöki tudással felvértezve pedig átépíthetjük a pályát, nehezítve az ellenség életét. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de az ingyenesség továbbra jellemző a játékra, szóval érdemes várni.

america.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)