Hirdetés

Még csak hároméves múlt, de már most felújított kiadást kaphat a The Last of Us Part II

|

Egy szivárgás erősít rá a korábbi pletykákra, mely szerint rövidesen újabb platformokon gyűrhetjük a Naughty Dog horrorba hajló akció-kalandját.

Hirdetés

Dacára annak, hogy az iparág egyik legnagyobb becsben tartott stúdiójáról van szó, mely a Crash Bandicoot, a Jack and Daxter, az Uncharted és a The Last of Us franchise-okkal örökre belopta magát a gamerek szívébe, az utóbbi hónapokban szinte csak rossz hírt hallani a Naughty Dog háza tájáról. Először is nyögvenyelősen halad a multiplayer fókuszú The Last of Us spin-off fejlesztése, amit a Bungie meglátásait figyelembe véve kénytelen újragondolni a csapat. A jelek szerint egy szolgáltatásalapú játék összerakásához nem elegendő az a tapasz, amit az Uncharted epizódok többjátékos komponenseivel és az első The Last of Us multijával szereztek a fejlesztők.

De az sem megnyugtató, hogy a Naughty Dog sem úszta meg a videojáték-iparon végigsöprő legújabb elbocsátási hullámot. Legalább 25-en veszítették el az állásukat, és mivel határozott idejű szerződéssel felvett alkalmazottak voltak, még az ilyenkor szokásos juttatások sem illetik meg őket.

Hirdetés

Ellenben az iméntiekhez viszonyítva kimondottan örömteli az az értesülés, mely arra enged következtetni, hogy az említett multiplayer spin-off és a folytatás mellett egy harmadik The Last of Us projekt is fejlesztés alatt áll a stúdiónál. Történt ugyanis, hogy a Naughty Dog által külsős művészeknek kiszervezett munkákat felügyelő Mike Pajarillo feltüntette a LinkedIn profilján szereplő projektek között a The Last of Us 2: Remasteredet is.

Ennyi ugyan még kevés ahhoz, hogy készpénznek vegyük a PS5-re, és idővel valószínűleg PC-re is megjelenő újrakevert kiadás létezését, ám gyanúsan egybeesik a széria zenéit szerző Gustavo Santaolalla által megszellőztetett információkkal.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)