Hirdetés

Még egy bemutatót tart idén nyáron az Xbox, megvan az időpont

|

Maradt még mondanivalójuk a redmondiaknak, akik ezúttal a független fejlesztőket állítják a rivaldafénybe.

Hirdetés

Két tucat saját stúdióval és több száz külsős partnerrel a háta mögött az Xbox éjjel-nappal táplálja a Game Passnek nevezett fenevadat, amely ha nem is állította a feje tetejére a piacot, alaposan szétzilálta az évtizedek során betokosodott kereteket. Nem csoda, hogy a június 11-ei Xbox Games Showcase, valamint két nappal később megtartott Xbox Games Showcase Extended műsorát a Game Passbe tartó címek dominálták.

Ebből kiindulva nincs kétségünk afelől sem, hogy az újabb, szám szerint a harmadik nyári bemutatón is csupa olyan újdonságot láthatunk majd, amelyek az előfizetéses szolgáltatás katalógusát fogják gyarapítani.

Hirdetés

Az Xbox indie projekteket felkaroló részlege, az ID@Xbox július 11-én külön műsort szentel a független csapatok alkotásainak. Hiba lenne azt gondolni, hogy kizárólag kis költségvetésű játékok kerülhetnek elő, amelyeken egyszemélyes vagy mindössze néhány fő alkotta stúdiók dolgoznak, mivel 2021-ben például a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl is helyet kapott a felhozatalban.

A magyar idő szerint 19 órakor kezdődő bemutató kedvéért az Xbox az amerikai IGN-nel bútorozik össze, ami azt jelenti, hogy az élő adást az utóbbi felületein lehet majd követni. A műsorral párhuzamosan elrajtol a Summer Game Demo Fest is, minek keretében július 17-éig számos játék demóját tölthetjük le és próbálhatjuk ki Xbox One-on, valamint Xbox Series X és Series S konzolokon.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)