Hirdetés

Még egy előadással jelentkezik idén az Xbox

|

A digitális formában megtartott novemberi eseményen a konzolcsalád 20. évfordulóját fogják megünnepelni.

Hirdetés

Húsz évvel ezelőtt, 2001 november 15-én belépett a Microsoft a konzolpiacra, azon a napon debütált az Egyesült Államokban az Xbox, és nem mellesleg vele együtt a Halo: Combat Evolved is. Éppen időben ahhoz, hogy átvegye a Dreamcast csúfos kudarca után kapitulálni kényszerülő SEGA helyét a sorban.

Az azóta eltel két évtizedből egyaránt fel lehetne idézni látványos sikereket és kínos mellényúlásokat, de gyanítható, hogy Phil Spencerék inkább a jóra szeretnének emlékezni néhány hét múlva, amikor hivatalosan is betölti a húszat az Xbox.

Hirdetés

Ebből az apropóból különleges műsorral jelentkeznek, amely november 15-én, magyar idő szerint 18:00-kor veszi majd kezdetét. A részleteket csak később fogjuk megismerni, de az már biztos, hogy ezt az eseményt az eddig elért eredmények megünneplésének szentelik, nem pedig annak, hogy új játékokat jelentsenek be.

Még az is lehet, hogy ha addig nem kerül rá sor, akkor majd ott és akkor mutatja meg magát újra a Halo Infinite kampánya. Amire viszont akár egy kisebb összegben is fogadni mernénk, a visszafelé kompatibilis címek listájának további bővítése, ami 2019 júniusa óta szünetel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)