Hirdetés

Még egy Porsche 911 Turbo is lesz a Cyberpunk 2077-ben, videón az összes jármű

|

A klasszikus, 1977-es dizájnt emelte át a CD Projekt RED Johnny Silverhand menő járgányához.

Hirdetés

Bár Night City valamivel kisebb lesz, mint a The Witcher 3: Wild Hunt bejárható területe, így is számos különböző jármű áll majd rendelkezésünkre, amikkel gyorsan eljuthatunk egyik pontból a másikba. Sokféle autót és motort vezethetünk, köztük a Porsche 911 Turbót - mindenki ki akarja használni, hogy pár évvel ezelőtt végre lejárt az exkluzív megállapodás, és már nem csak Need for Speed játékokban szerepelhetnek a gyártó járgányai.

Hirdetés

Többféle kategóriára osztották a verdákat: vannak az Economy osztály autói, amik lényegében roncsok, viszont arra jók, hogy lassan ugyan, de eljussunk az úticélunkhoz; az Executive szinten elegáns, drága, a legfrissebb technológiákat alkalmazó kocsikat találhatunk; a Heavy Duty a tankokat és a kamionokat foglalja össze; a Sport értelemszerűen a sport-, verseny- és izomautók kategóriája; a Hypercarok pedig a leggyorsabb, legdrágább autók. Motorok tekintetében nem ilyen sokrétű a felhozatal.

Ez a videó pedig arról mesél, milyen alapos munkát végeztek a fejlesztők a járművek kapcsán.

Készült még egy, amiben Keanu Reeves és Gard Hollinger, az Arch Motorcycle társalapítói beszélnek a közös munkáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)