Hirdetés

Még egy Star Wars: Knights of the Old Republic készül?

|

Egy szivárogtató szerint nem a már bejelentett remake az egyetlen projekt, amely visszarepít minket a Star Wars univerzum távoli múltjába.

Hirdetés

Egyelőre úgy fest, remek döntés volt a Lucasfilm Games részéről, hogy nem hosszabbította meg az Electronic Artsszal kötött kizárólagos licencszerződést, hanem lehetővé tette más kiadóknak és fejlesztőknek is, hogy próbát tegyenek a Star Wars univerzummal. Ez ugyanis felébresztette a babérjain ücsörgő EA-t, amely kevéssel ezelőtt három új játékot is bejelentett, bár a Star Wars Battlefront 3 hiányzott közülük.

És persze több másik projekt is készül, például a legendás Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je az Aspyr gondozásában, amelytől szinte már rettegünk, mert benne van a pakliban, hogy elrontják, ugyanakkor erősen vágyunk is rá. Ráadásul egy friss jelentés szerint könnyen meglehet, hogy egy másik KotOR is készül.

Hirdetés

A BOB the Podcast legutóbbi adásának egyik résztvevője, a Star Wars témában bennfentesnek számító Bespin Bulletin nem kevesebbet állít, mint hogy egy eddig meg nem nevezett stúdió berkein belül egy ideje már formálódik egy második Knights of the Old Republic is. Úgy tudja a szivárogtató, hogy a BioWare ebből a buliból is kimarad, akárcsak az Asypr-féle remake-ből.

Ezek alapján mind a Knights of the Old Republic II: The Sith Lords teljes felújítása, mind egy vadonatúj rész elképzelhető, de azt sem zárhatjuk ki hogy az egész nem több holmi szóbeszédnél és spekulációnál. Később Bespin Bulletin ha nem is vonta vissza állításait, valamelyest árnyalta azokat a Twitteren: vagyis csupán annyit hallott, hogy az EA-nek nincs köze a dologhoz, minden egyéb, amit mondott, csak találgatás.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)