Hirdetés

Még hét játék jön a Game Passbe a következő két hétben - dörzsölhetik a kezüket az előfizetők

|

Megmutatta a Microsoft, hogy milyen újdonságokkal szeretné maradásra ösztönözni előfizetéses szolgáltatása közönségét.

Hirdetés

Azóta, hogy 2017 júniusában elrajtolt, több komoly esemény is történt a Game Pass életében, úgymint a Microsoft saját címeinek rajtja közvetlenül a szolgáltatás részeként, a PC-s terjeszkedés, a cloud gaming integráció, a Bethesda játékainak bekerülése, vagy épp az Xbox Live Gold átalakítása a limitált játékválasztékkal bíró Game Pass Core csomaggá. A következő lépcsőfokok egyikét a tavaly felvásárolt Activision Blizzard katalógusának becsatornázása jelenti, és már azt is tudjuk, hogy melyik fecske csinál majd nyarat.

Március 28-án válik elérhetővé a Diablo IV, és nem titok, hogy még idén bekerül a Call of Duty: Modern Warfare III is. De addig sem fognak unatkozni az előfizetők, amíg ezekre várnak, valamint arra, hogy az Activision Blizzard régebbi alkotásai is utat találjanak a Game Passbe.

Hirdetés

Miként azt a Microsoft már korábban elárulta, mától a Return to Grace című sci-fi kalandot nyúzhatjuk, de váratlanul beesett egy JRPG is a Bandai Namco istállójából, és ezzel még koránt sincs vége az újdonságok áradatának.

Game Pass újdonságok 2024. február/március

Február 20.

  • Tales of Arise - PC, konzol, felhő

Február 22.

  • Bluey: The Videogame - PC, konzol, felhő

Február 27.

  • Maneater - PC, konzol, felhő
  • Madden NFL 24 (EA Play) - felhő

Február 28.

  • Indivisible - PC, konzol, felhő

Február 29.

  • Space Engineers - PC, konzol, felhő

Március 5.

  • Warhammer 40,000: Boltgun - PC, konzol, felhő

Most sem feledkeztek meg a redmondiak a legdrágább, Ultimate csomagot választ előfizetőkről, kiknek hűségét, háromhavi Calm Premium-előfizetéssel (ez egy alvást, meditációt, relaxációt elősegítő app), Apex Legends: Breakout Supercharge Pack, Assassin's Creed Valhalla: Drakkar Edition Pack, Puzzle Quest 3: Green Knight's Gear Bundle és PUBG: Battlegrounds - Exclusive Survivor Pack tartalmi csomagokkal hálálják meg.

Ami pedig a távozók listáját illeti, meglehetősen kurtára sikerült, mivel február 29-én (ne feledjük, szökőév van) csupán két alkotásnak kell búcsút mondanunk. Ezek a következők:

  • Madden NFL 22 (EA Play) - PC, konzol
  • Soul Hackers 2 - PC, konzol, felhő
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)