Hirdetés

Még idén jön a The Division és a The Crew

|

Egy hangyányit tartunk attól, hogy a Ubisoftnak el kell majd csúsztatnia a konkrét megjelenési dátum nélküli címeit, de egyelőre úgy néz ki, nem kell aggódnunk. Egyelőre.

Hirdetés

Volt ugye tavaly év végén ez az apró kis kellemetlenség, hogy a Watch Dogs novemberi, a South Park: The Stick of Truth decemberi, és a The Crew 2014 eleji megjelenése is meghiúsult.

Szerencsére jelenleg úgy állunk, hogy a South Park: The Stick of Truth tegnap hazánkban is megjelent, a Watch Dogs május 27-én jön, a The Crew-ról viszont továbbra is csak annyit tudunk, hogy majd valamikor idén. Amikor bejelentették a csúszást, akkor 2014 második feléről volt szó és egy most kiküldött, a Ubisoft aktuálisan ismert megjelenési dátumait tartalmazó doksi alapján még mindig így áll a helyzet. Alighanem a The Divisiont sem kapjuk meg nyár előtt, de az új Tom Clancy játék neve mellett csak az évszám olvasható. Emiatt egy picit aggódunk, de lesz még E3, lesz még gamescom, meg még ki tudja hány gamer rendezvény, ahol bejelenthetnek ezt-azt. Vagy küldenek egy sajtóközleményt egy csendes csütörtöki éjszakán, az is játszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)