Hirdetés

Még kaphatsz Mercedest a télapótól

|

December 6-án érkezett meg a legendás autóverseny szimulátor legújabb része, a Gran Turismo 6.

Hirdetés

A Playstation 3 platformra készült GT6 a játékélmény eddig ismeretlen szintjeit hozza el. A „valódi autóverseny szimulátor” lenyűgöző új pályákkal és versenyautókkal, újratervezett felhasználói interfésszel, továbbfejlesztett közösségi funkciókkal, valamint okostelefon és tablet kompatibilitással érkezik.

Az autók száma összesen 1200-ra növekedett, ami a későbbiekben online elérhető tartalommal még tovább fog bővülni. A világ vezető autógyártói, az Audi, BMW és Mercedes-Benz és olyan világmárkák, mint a Nike a Polyphony Digital Inc-vel közösen olyan koncepciómodelleket alkottak, amelyek egyedülálló betekintést engednek az autógyártás jövőjébe, ezeket az autókat ugyanis egyelőre még a valóságban sem lehet kipróbálni. A több ezer aerodinamikus alkatrésznek köszönhetően pedig szinte mindegyik autó a játékosok kedve szerint fejleszthető lesz.
 

A hét új versenypálya közé bekerült a Silverstone és a motorsportok ausztrál otthonának számító, legendás bathurst-i Mount Panorama Circuit Motorsport versenypálya, amelyekkel együtt már 33-ra emelkedik a végigjátszható utak száma. Az autókhoz hasonlóan a pályák tekintetében sem maradnak a játékosok online elérhető tartalom nélkül.
 

A játékélményhez a számos továbbfejlesztett játékmód és a játékot kiegészítő online lehetőségek is hozzáadnak.

A GT6 két különböző változatban lesz elérhető PlayStation 3-ra. A Gran Turismo 6 – Standard Edition csomagban 5 megnövelt teljesítményű, felmárkázott extra autó érhető el. A különleges Gran Turismo 6 – 15th Anniversary Edition egy egyedi borítótervezésű, fém díszdobozos kiadás, amely az 1 000 000 játékpont és a 20 exkluzív autó mellett speciális versenyruhákat és sisakokat is tartalmaz.

 További információk a játékról

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)