Hirdetés

Még legalább 18 hónapot kell várnunk az Xbox konferenciát kihagyó két nagy cím leleplezésére

|

Bár mind a két csapat keményen dolgozik a játékán, messze még a bejelentés ideje.

Hirdetés

Számos bejelentést és frissítést kaptunk a Microsoft háza tájáról a nemrég lezajlott Xbox Showcase keretein belül, ami elől a legtöbb rajongó elégedetten állhatott fel. Sokaknak azonban szemet szúrt, hogy két first-party cím sem tette tiszteletét az eseményen.

A 2020-ban bejelentett Perfect Dark és State of Decay 3 sem mutatkozott meg az egymást követő előzetesek és bemutatók sorában, ami többekben is aggodalmat keltett. Az Xbox Game Studios vezetője, Matt Booty tájékoztatta a rajongókat egy interjú során a két játék jelenlegi állapotáról.

Hirdetés

A vezető elárulta, hogy bepillantást kapott mind a két játék korai buildjébe, és ezek alapján megerősítette, hogy teljesen biztos abban, miszerint 18 hónapon belül láthatjuk majd mozgásban mind a két címet.

Hozzátette még azt is, hogy mind a két csapat keményen dolgozik a projektjén, és még az is előfordulhat, hogy a valamivel korábban bejelentett State of Decay 3, már a 18 hónapos embargó lejárta előtt is bemutatásra kerülhet. Ami a Perfect Darkot illeti, erről nem sokat árult el Booty. Az eddigiek alapján nagyon úgy néz ki, hogy egy TPS kalandban lesz részünk, szakítva az eredeti FPS fókuszú játékmenettel.

Ti melyiket várjátok jobban?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)