Hirdetés

Még meg sem jelent, de már tömegek estek neki a játéknak, amiben Tapsi Hapsi kiütheti Batmant

|

Bizakodhatnak a MultiVersus fejlesztői, ha már a béta kezdetén ekkora az érdeklődés.

Hirdetés

Rendkívül erősnek bizonyul a MultiVersus rajtja, ami ugyan egyelőre csak bétaként elérhető, a játékosok már most szabadon használhatnak számos karaktert, és élvezik a cross-play adta lehetőségeket. A nyílt teszt ma indul, a Player First Games és a Warner Bros. Interactive Entertainment alkotása viszont már ezelőtt is elért egy fontos mérföldkövet.

Hirdetés

Ugyan a SteamDB nem hivatalos, a Valve által kezelt adatbázis, a számai általában pontosnak bizonyulnak, ezért hosszú évek óta az egyik legmeghatározóbb forrás a játékok népszerűségének vizsgálatakor. A weboldalon böngészve látható, hogy a MultiVersust már most előfordult, hogy 60 ezer ember játszotta egyszerre.

Hamarosan még több bunyós fog rászabadulni a verekedős játékra, a számok pedig már így is biztatóak, pláne úgy, hogy a fent említett tábor csak az egyik platformról származik a lehetséges ötből (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S). Ha te is azok közé tartozol, akik már birtokba vették a harctereket, számodra is jó hír, hogy hamarosan tovább bővül a MultiVersus például Lebron Jamesszel, az első szezon során pedig Rick & Morty is csatlakoznak a partihoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)