Hirdetés

Még mindig készül a Jézus Krisztus szimulátor, új trailer jött a játékmenetről

|

Az I Am Jesus Christ egyre kevésbé tűnik egy eldobható viccjátéknak.

Hirdetés

Az I Am Jesus Christról nagyon nehéz úgy írni, mintha egy valódi videojátékról lenne szó. Ettől függetlenül a fejlesztők nem adják fel a dolgot, és minden trailerrel egyre komolyabban próbálják eladni a koncepciót. Az IGN Fan Fest 2023-on bemutatott anyagban kifejezetten az epikus kalandra koncentráltak, amit Jézusként megélhetünk. Az egész olyan, mintha egy nagyon fura varázslós RPG-t látnánk.

A trailerben bőséggel kapunk csodatételeket is: Lázár feltámasztása, a vízen járás és a gyerekgyógyítás mind olyasmi, amit a játékban gyakorlatilag varázslatokkal tudunk megoldani.

Hirdetés

Eddig nevettünk csak a játékon, de már nem tudjuk, hogy hogyan érezzünk az egésszel kapcsolatban.

Az I Am Jesus Christ még nem kapott megjelenési dátumot, de a prológusa ingyen letölthető és végigjátszható.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)