Hirdetés

Még most is sikerült találni egy új easter egget a GTA 5-ben

|

A játékosok már lassan egy évtizede járják Los Santos utcáit a Grand Theft Auto V-ben, de még mindig találnak meglepő apróságokat.

Hirdetés

Ugyan azt már tudjuk, hogy készül a Grand Theft Auto VI, de ez nem csökkentette az előző rész iránti érdeklődést. Sőt, a Rockstar újabb platformokra is elhozta a 2013-ban megjelent sikerjátékát , és ha a pletykák igazak, akkor az online részét hamarosan még tovább bővítik majd (egyébként az GTA Online sikerének titkáról írtunk egy érdekes cikket, érdemes végigfutni rajta, ha időtök engedi, és persze kommentek között a ti véleményeteket is megosztani róla)

Nem csoda hát, hogy két francia videós, MrFaucheur és GamingBGK még mindig nagy lelkesedéssel tolják bele az órákat a GTA világába. Arra azonban talán még ők sem számítottak, hogy egy új easter eggre lelnek ott.

Hirdetés

Az easter eggek történetéről éppen a húsvét kapcsán készítettünk nektek egy videót, ha nem vagytok tisztában a jelenséggel, érdemes ezt végignézni, mielőtt rátérünk a GTA meglepetésekkel teli világára:

Tehát a GTA világában kalandozó két videós rálelt egy újabb kis meglepetésre: ha a sötét estéken belenézel az Opium Nights Hotel egyik ablakába, akkor azon Liberty City városának körvonalai kezdenek el kirajzolódni. Mivel a GTA V Los Santosban játszódik, így ez elvileg lehetetlen, de hallucináció legalább passzol a hotel nevéhez.

A jelenség egyébként csak a játék PC-s, PS4-es és Xbox One-os verzióiban bukkan fel. Az új generációs változatokból úgy tűnik, hogy ez a kis kikacsintás kimaradt.

Sokan arra tippelnek egyébként, hogy a GTA Online nyári frissítéséhez van köze a hirtelen felbukkant easter eggnek, de erről a Rockstar még nyilván nem nyilatkozott. Ti mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)