Grand Theft Auto V PS4/Xbox One

Grand Theft Auto V PS4/Xbox One kép

A GTA V FPS-móddal kiegészített, szebb látványt kínáló, felújított változata PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Miután a PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokon hatalmas sikert aratott a Rockstar Games ötös számmal ellátott sandbox nagyágyúja, érthető módon hatalmas várakozás előzte meg a Grand Theft Auto V PS4/Xbox One platformokra szánt kiadását. Az új platformok ugyanis olyan újdonságok beépítését tették lehetővé, mint például a bármikor egy gombnyomással előhozható FPS-mód, a megnövelt felbontás (1080p és 30 fps), a részletesebb textúrák vagy a látványosabb effektek. A külcsín és játékmechanikák újabb szintre emelése mellett a gigászi mennyiségű tartalmat is sikerült tovább növelni többek között új tevékenységekkel, sűrűbb gyalogos és járműforgalommal, gazdagabb állatvilággal és vadonatúj eszközökkel. Ha már nem találunk semmi érdemlegeset az egyjátékos módban, akkor a szintén FPS-nézetben is játszható Grand Theft Auto Online is számos szabadidőgyilkos elfoglaltsággal vár, ráadásul az előző generációból átvett karaktereinkkel onnan folytathatjuk, ahol abbahagytuk.


Még most is sikerült találni egy új easter egget a GTA 5-ben

Hír | 2022.04.22 13:19

A játékosok már lassan egy évtizede járják Los Santos utcáit a Grand Theft Auto V-ben, de még mindig találnak meglepő apróságokat.

Hamarosan már nem lehet ingyen játszani a Grand Theft Auto V-tel

Hír | 2021.07.27 12:55

A Grand Theft Auto V és tovább három játék is kikerül az Xbox Game Pass kínálatából.

Gondok vannak a GTA Online PlayStation 4-es szervereivel

Hír | 2016.01.11 12:30

A Rockstar már vizsgálja, miért nem tud hosszú órák óta csatlakozni rengeteg PlayStation 4-es játékos a Grand Theft Auto V online részéhez.

UFO-kra vadásztak, de egy szívmelengető utalást találtak a GTA V játékosai

Hír | 2015.04.12 08:07

Már hosszú ideje próbálják a Grand Theft Auto V játékosai kideríteni, mi is a helyzet a különböző UFO-s utalásokkal a játékban, ám a nyomozás közben valami egészen mást találtak.

Grand Theft Auto V - nem szándékos a grafikai romlás

Hír | 2015.03.27 12:32

A Rockstar elismerte, hogy a Grand Theft Auto V grafikáján valóban rontott az 1.08-as patch, de a dolog nem szándékos.

Grand Theft Auto V - ilyen lenne 60 fps-sel

Hír | 2015.02.15 15:18

Bár a Grand Theft Auto V jelen pillanatban minden platformon csak 30 fps-re képes, egy kis trükközéssel most láthatjuk, milyen lenne ennek duplájával.

Grand Theft Auto V gépigény - miért nem jelentették még be?

Hír | 2014.12.29 11:21

A Rockstar azt ígérte, hogy a múlt héten bejelenti a Grand Theft Auto 5 PC-s gépigényét, erre viszont nem került sor. Mi lehet vajon az oka?

Grand Theft Auto Online - megjött a karácsonyi frissítés (frissítve)

Hír | 2014.12.18 17:36

Míg a PC-sek a Grand Theft Auto V gépigényére várnak, konzolokon élesedett a Festive Surprise csomag, ami új autókat, fegyvereket és karácsonyfát is hozott. Az ingatlanjaink számát szintén bővíthetjük.

Grand Theft Auto V - ezek a legjobb rajongói videók a Rockstar szerint

Hír | 2014.12.09 12:55

Paródiák, egész napos vezetés néhány perce sűrítve és egy felhőkarcoló oldalán való biciklizés is belefért a fejlesztők válogatásába.

Grand Theft Auto V - káosz lassításban (videó)

Hír | 2014.12.02 09:07

Lassan azt gondolhatjuk, hogy már mindent láttunk a GTA V kapcsán, de ezt a lassításos videót nem szabad kihagyni.

Grand Theft Auto V - dokumentumfilm a tengerről

Hír | 2014.11.25 17:40

Néhány ráérős YouTuber egy egész dokumentumfilmet készített a Grand Theft Auto V segítségével a Los Santos körüli vizek élővilágáról. Túl komolyan azért nem vették magukat a készítők, inkább megtömték poénokkal a videót.

Grand Theft Auto V PS4/Xbox One teszt - bűnözés bűnözők szemével

Teszt | 2014.11.24 20:02

Több mint egy év után egy sokkal szebb, részletesebb, nyüzsgőbb San Andreasba tértünk vissza - a Grand Theft Auto V PlayStation 4-es és Xbox One-os változata még lenyűgözőbb, mint az előző generációs volt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)