Hirdetés

Hamarosan már nem lehet ingyen játszani a Grand Theft Auto V-tel

|

A Grand Theft Auto V és tovább három játék is kikerül az Xbox Game Pass kínálatából.

Hirdetés

Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor kerül ki az Xbox Game Pass kínálatából a Grand Theft Auto V, de a hivatalos oldal szerint erre "hamarosan" számítani lehet, szóval több mint valószínű, hogy augusztus folyamán búcsút kell intenünk a játéknak. Általában az adott hónap második hetében szokott söprögetni kicsit a Microsoft. Ugyancsak búcsút kell inteni az It Lurks Below, a The Touryst, és az UnderMine hármasának is.

A GTV egyébként egyszer már átment ezen a folyamaton, 2020-ban bekerült a Game Passbe, majd távozott onnan, idén április 8-án viszont újra a Microsoft előfizetéses szolgáltatásának részévé vált, vagyis a tagok további díj megfizetése nélkül játszhattak vele.

Hirdetés

Nem szabad egyébként elfelejteni azt sem, hogy az aktív Game Pass-tagsággal rendelkezők 20%-os kedvezménnyel vehetik meg a Grand Theft Auto V-öt, szóval ha úgy érzitek, augusztus közepéig biztosan nem fogjátok befejezni a játékot, akkor érdemes lehet lecsapni rá, és örökre megtartani. 

A Grand Theft Auto V távozása mellett egyébként remek újoncoknak lehet örülni, hiszen hamarosan bemutatkozik a Game Passben a The Ascent, a konzolos Microsoft Flight Simulator, a Hades, vagy épp a Psychonauts 2.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)