Hirdetés

Még nem is játszhatna vele senki, de már elárasztották a netet a Call of Duty: Modern Warfare III kampányából származó videók

|

A jelek szerint létezik a hivatalos korai hozzáférésnél is korábbi hozzáférés.

Hirdetés

Egy ideje már azt a gyakorlatot követi az Activision a Call of Duty epizódok megjelenésekor, hogy a kampányt néhány nappal az aktuális játék rajtja előtt elérhetővé teszi az előrendelőknek. Az idei fejezet, a PC-n nevetségesen nagy tárhelyet igénylő Call of Duty: Modern Warfare III esetében ez azt jelenti, hogy bár a multiplayer és a Zombies mód szerverei csak november 10-én kezdenek majd éledezni, a rebootolt Modern Warfare trilógia történetének lezárásába akár már ma fejest lehet ugorni.

Erre magyar idő szerint 18 órai kezdettel kerül sor, ám vannak, akiknek tisztázatlan okokból nem kell ennyit várniuk, és kihasználva helyzeti előnyüket, elkezdték feltölteni az általuk rögzített gameplay videókat. Ezzel minden bizonnyal embargót sértenek, és gyanítható, hogy az Activision lépni fog, azaz igyekszik majd leszedetni minden felvételt, de a szellem már kiszabadult a palackból, és nem lehet visszatuszkolni. Ennélfogva a következő egy hétben ajánlott nagyon óvatosan közlekedni a világhálón, de még így is előfordulhat, hogy akaratlanul is spoilerekbe futunk. 

Hirdetés

Akit persze nem zavar az ilyesmi, és kíváncsi arra, hogy milyen munkát végzett a Sledgehammer Games, amit a Call of Duty: Vanguard halovány sztorimódja miatt legszívesebben support-stúdióvá minősített volna vissza a közösség, számos, az alábbihoz hasonló videót talál még.

Egyébként a Call of Duty: Modern Warfare III lesz az utolsó epizód, amire még vonatkozik a Sony és az Activision Blizzard különmegállapodása, azt ezt követő részek az új tulajdonosként fellépő Microsoft ígérete szerint már nem fognak kivételezni egyik platform játékosaival sem. Nem lesznek többé exkluzív tartalmak, játékmódok vagy próbalehetőségek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)