Hirdetés

Még öt játék érkezik a Game Passbe januárban, és több februári címet is lelepleztek

|

Ráadásul ezúttal csak egyetlen játék távozik a Microsoft havidíjas szolgáltatásából.

Hirdetés

Nem lepődtünk volna meg, amennyiben a Microsoft vár még egy picit, és csak a január 18-án esedékes Xbox Developer Direct alkalmával rántja le a leplet a Game Pass januári címeinek második hullámáról, ám a jelek szerint enélkül is lesz mivel kitölteni a műsoridőt. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a bemutatóra ígért négy alkotás (Ara: History Untold, Avowed, Indiana Jones és Senua's Saga: Hellblade 2) mikor érkezik, de az biztos, hogy első naptól fogva megtaláljuk majd a szolgáltatás katalógusában.

De hogy addig se unatkozzanak az előfizetők, a redmondiak megállás nélkül új tartalommal etetik a gépezetet. 2024 első heteiben olyan címek váltak elérhetővé, mint a Close to the Sun, a Hell Let Loose, az Assassin's Creed Valhalla, a Figment: Journey Into the Mind, a Super Mega Baseball 4, a We Happy Few, és a mai nappal a Resident Evil 2, valamint a Those Who Remain.

Hirdetés

És már a kanyarban van az utánpótlás, ugyanis a Microsoft elárulta, hogy mivel bővül még a kínálat a hónap hátralévő részében, illetve minek örülhettek majd február első hetében.

Game Pass újdonságok - 2024. január/február

Január 18.

  • Turnip Boy Robs a Bank - PC, konzol, felhő
  • F1 23 (EA Play) - PC, konzol

Január 19.

  • Palworld - PC, konzol

Január 25.

  • Go Mecha Ball - PC, konzol, felhő

Január 30.

  1. Brotato - PC, konzol, felhő

Február 2.

  • Persona 3 Reload - PC, konzol, felhő

Február 6.

  • Anuchard - PC, konzol, felhő

Ahogy máskor, úgy természetesen most is jár néhány extra ajándék azoknak az előfizetőknek, akik a legdrágább csomagot, vagyis az Xbox Game Pass Ultimate-et választották. Ők máris behúzhatják a Naraka: Bladepoint Season 11 Bundle, valamint a Turbo Golf Racing Pet Pack tartalmi csomagokat.

Ami pedig a távozókat illeti, kivételesen csak egyetlen cím iratkozott fel a listára, így talán lesz elég időtök befejezni, ha elmélyedtetek benne. Amennyiben pedig nem akartok tőle január 31-ével búcsút venni, akkor 20 százalék kedvezménnyel megvásárolhatjátok a következő két hétben.

  • Hitman: World of Assassination - PC, konzol, felhő
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)