Hirdetés

Még sehol nem tart a State of Decay 3 fejlesztése

|

Az Unlead Labs igyekezett tisztázni, hogy mi a helyzet következő projektjével, és mi várható a State of Decay 2 kapcsán a közeljövőben.

Hirdetés

A PlayStation 5 és az Xbox Series X játékainak bemutatóján egyaránt megjelentek olyan projektek, amikből még valószínűleg évekig nem lesz semmi, de muszáj volt megmutatni őket, hogy a közönség lázba jöjjön, és lelkesebben, bizakodóbban vásárolja meg az új gépeket ősszel. A Microsoftnál ilyen volt például a State of Decay 3, ami még annyira sincs kész, mint a bemutató után hittük.

Hirdetés

A hivatalos State of Decay Twitteren keresztül jelezte az Undead Labs, hogy a fejlesztés még az előkészítés korai szakaszában tart, ami azt jelenti, hogy nagyjából megvannak az irányok, viszont a megvalósítás várat magára. Ez akkor is egy legalább kétéves várakozást jelent, ha az egész játékot a State of Decay 2 alapjaira építik fel, de valószínűleg többet kívánnak tenni ennél.

Közben továbbra is bővíteni fogják a State of Decay 2: Juggernaut Editiont, ami július 29-éig kedvezményesen vásárolható meg minden platformon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)