Hirdetés

Még sincs gond a DirectX 10.1 körül?

|

A napokban nagy érdeklődés fogadta azt a jelentést, ami szerint az új, DirectX 10.1-es somag nem fogja támogatni a jelenlegi DirectX 10-es hardvereket.

Hirdetés

Nos, a Microsoft igyekezett gyorsan rácáfolni a dolgokra, mivel már látta közeledni a székház felé menetelő, vasvillával és linuxal felszerelt tömeget. Sam Glassenberg a Microsoft vezető programozója azt nyilatkozta, hogy a jelenlegi hardvereken is képes lesz működni az új DX 10.1, mindössze a hardveres tudás kibővítéséről van szó, így nincs ok az aggodalomra. Egyedül a Windows XP tulajok aggódhatnak, mivel továbbra sincs szó egy esetleges DirectX 10 XP-re történő portolásáról.

directx.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)